Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slingerende motorrijder heeft geen rijbewijs

Toegevoegd: 25-03-2017, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdagavond laat in Zierikzee een motorrijder van de weg geplukt die al slingerend tussen de Nieuwe Koolweg (N59) en de Weg naar de Val reed. De man bleek niet te beschikken over een motorrijbewijs en zijn autorijbewijs was ongeldig verklaard.

Agenten zagen de man rond 23.50 uur rijden en lieten hem net voor de rotonde stoppen. De bestuurder, een man van 56 jaar oud uit Bruinisse, werd onderworpen aan een blaastest. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken.

Op het politiebureau is een ademanalyse uitgevoerd. Hieruit bleek dat hij ruim twee keer zo veel had gedronken als is toegestaan. De man bleek bovendien helemaal geen motorrijbewijs te hebben. Zijn B-rijbewijs bleek daarnaast al in 2008 ongeldig te zijn verklaard dus hij mocht ook geen auto besturen.

Tegen de man uit Bruinisse wordt voor zowel het rijden onder invloed als voor het rijden zonder geldig rijbewijs proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-3-2017 om 18:48)
Welke straf zal dit drankorgel hier voor krijgen, al vanaf 2008 zonder rijbewijs ingenomen ,en nu reed hij motor waar nog nooit een rijbewijs voor had gekregen deze persoon moet nooit meer auto of motor rijden een gevaar op de weg.
Nee Nee (25-3-2017 om 15:32)
@Ja Ja, is de straf dan al bekend?
Ja-Ja (25-3-2017 om 11:30)
De Nederlandse Rechtstaat? zou eens de regels moeten veranderen en de straffe Veel en Veel hoger opleggen. Doe eerst maar een spotje op de tv zodat iedereen het weet. Dan is er geen tijd meer voor smoesjes. Maar door al dat VVD GroeLinks, D66 gerecht zal daar niets van komen.