Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt vijf keer te veel en botst tegen boom

Toegevoegd: 25-03-2017, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een automobilist die ruim vijf keer te veel alcohol had gedronken is vannacht gewond geraakt bij een verkeersongeval in Tholen.


Een voorbijganger meldde rond 02.00 uur dat op de Oud Vossemeersedijk een personenauto tegen een boom was gereden. De bestuurder zou verwondingen hebben en mogelijk onder invloed verkeren. Agenten troffen ter plaatse vervolgens een zwaar beschadigde personenauto aan.

Sporen wezen uit dat de bestuurder in een scherpe bocht eerst tegen verkeersborden was aangereden en daarna tegen een boom tot stilstand was gekomen. De bestuurder, een 36-jarige man uit Stavenisse, bleek gewond te zijn geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd.

Voordat de man naar het ziekenhuis werd gebracht werd eerst nog een blaastest gedaan. Hieruit bleek dat hij veel te veel had gedronken. De man blies 1170 Ug/l: ruim vijf keer meer dan toegestaan. In het ziekenhuis is ook nog een bloedproef van de man afgenomen. Dit bloedmonster wordt onderzocht om te kijken hoeveel de man exact had gedronken.

Als de man voldoende hersteld is zal hij een verklaring moeten komen afleggen bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-3-2017 om 18:38)
Door deze aanhouding wegens vijf maal te veel gedronken zal dit niet de eerste keer zijn van aanhouding door een te hoog percentage alcohol hier is maar een oplossing voor rijbewijs innemen en nooit meer terug geven een gevaar voor een ander.
kees (25-3-2017 om 17:32)
Die moeten ze zijn rijbewijs voor 10 jaar afnemen en daarna opnieuw laten lessen