Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duo aangehouden met gestolen kleding in auto

Toegevoegd: 25-03-2017, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Gouweveerse Zeedijk in Zierikzee zijn vrijdagmiddag twee mannen aangehouden omdat ze verdacht worden van heling danwel winkeldiefstal.


De mannen reden in een personenauto en werden rond 16.30 uur gecontroleerd door surveillerende agenten. In de auto vonden de agenten verschillende nieuwe kledingstukken met de prijskaartjes er nog aan. De kleding had een waarde van ongeveer 1.000 euro en was afkomstig van een winkel in het centrum van Middelburg.

Uit onderzoek bleek dat de winkel ook exact de kledingstukken miste die bij de mannen in hun auto was aangetroffen. De kleding is door de politie in beslag genomen en de mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zijn ze in verzekering gesteld. De mannen zijn 55 en 45 jaar oud. De 55-jarige man heeft een onbekende verblijfplaats in Nederland en de 45-jarige man komt uit Rotterdam.

Het onderzoek wordt zaterdag verder voortgezet door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-3-2017 om 18:32)
Ben je daar voor nu zo oud geworden om kleding te stelen zoals hier gebeurd is in Zierikzee maar zo je hier meemaakte zijn ze niet ver gekomen door een controle door politie is kleding in beslag gekomen, nee jongens voor niets netje zien valt niet mee voortaan gewoon afrekenen