Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij verkeersongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 25-03-2017, 20.05 uur - Update: 26-03-2017, 11.21 uur
Drie personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
Drie personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Sloeweg in Vlissingen zijn zaterdagmiddag twee mensen gewond geraakt. 


Op de Sloeweg kwamen rond 15.45 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie stonden drie auto's te wachten voor een verkeerslicht toen een vierde auto aan kwam rijden. Deze werd bestuurd door een 25-jarige vrouw uit Middelburg. Zij remde af maar door de laagstaande zon kon ze de afstand niet goed inschatten en een botsing was het gevolg.

De vrouw reed tegen de auto van een 65-jarige Middelburger. Bij hem in het voertuig zaten nog drie personen. Zijn auto botste door de klap tegen die van zijn voorganger, een 42-jarige man uit Bussum. In de voorste auto zat een 69-jarige Middelburger. Zijn auto was de enige die niet hoefde te worden getakeld.

Drie betrokkenen zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerder waren twee van hen gewond en was de derde een familielid dat meeging. De twee gewonden hadden beiden nekklachten. Eén van de twee liep ook een breuk in haar hand op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (26-3-2017 om 10:49)
Autorijden is ook zo moeilijk :') zonde weer van mijn premie dit.
Cookie-instellingen beheren