Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder Hoek lag tijdje onderaan talud

Toegevoegd: 26-03-2017, 11.02 uur
De scooterrijder werd met spoed afgevoerd.
De scooterrijder werd met spoed afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEK - De scooterrijder die zaterdag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeluk in Hoek heeft daar vermoedelijk enige tijd gelegen voor hij werd gevonden. Dat zegt de politie.


Omstreeks 20.35 uur zag een passant onderaan de Hoekseweg (N682) tussen Terneuzen en Hoek een scooter naast het talud liggen. Kort daarop vond hij ook de bestuurder, een 60-jarige man uit Hoek. De hulpdiensten werden gebeld en de man bleek onderkoeld te zijn geraakt. Hij is met spoed per ambulance afgevoerd.

Volgens de politie heeft niemand het ongeluk zien gebeuren en heeft de man vermoedelijk enige tijd op hulp moeten wachten voordat hij werd gevonden. De scooter van de man is uit de sloot gehaald door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de valpartij is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren