Veel schade bij inbraak bouwmarkt Heinkenszand

Toegevoegd: 26-03-2017, 13.31 uur

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Inbrekers hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag veel schade aangericht bij een inbraak in een bouwmarkt aan de Schouwersweg in Heinkenszand.

Rond 02.30 uur ging het inbraakalarm af en hierop zijn meerdere surveillance-eenheden van de politie ter plekke gegaan. Helaas waren de daders al verdwenen. Er bleek een toegangshek te zijn geforceerd waarna men zich toegang had verschaft tot de winkel.

Er is onder meer elektrisch gereedschap meegenomen. Er zijn ook diverse vitrines vernield. Hierdoor is volgens de politie een boel schade ontstaan. Het team Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek in en om het pand gedaan. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-3-2017 om 07:19)
Dit moeten toch wel gasten zijn geweest die meer inbraken op der geweten hebben ,ondanks een inbraak installatie direct is de politie der naar toe maar helaas te laat ze waren al verdwenen, als je nu ziet welke troep en gestolen gereedschappen zijn mee genomen moet er toch wel veel tijd verstreken zijn tussen inbraak melding en politie der waren