Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Chauffeur uit Sint Maartensdijk verongelukt

Toegevoegd: 27-03-2017, 15.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

DEN BOMMEL - Bij een verkeersongeval op de A29 bij de Haringvlietbrug is vanmorgen een 20-jarige vrachtwagenchauffeur uit Sint Maartensdijk om het leven gekomen.


Het ongeval gebeurde iets na 11:00 uur. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse maar zij konden helaas niets meer voor het slachtoffer betekenen. De chauffeur botste op een stilstaande vrachtwagen voor hem. De chauffeur van de voorste vrachtwagen bleef ongedeerd.

Doordat een brug open had gestaan stond het verkeer op de A29 stil. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn vrachtwagen en overleed ter plekke. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. De A29 blijft in de richting naar Rotterdam tot het einde van de middag gesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren