Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tank vrachtauto schiet los, deel brug Sluiskil dicht

Toegevoegd: 28-03-2017, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brug Sluiskil is in de richting van Terneuzen dicht omdat op de Hoofdweg (N61) de tank van een vrachtwagen is losgeschoten.


Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De tank achterop de vrachtwagen zou naar voren zijn geschoten, tegen de cabine aan. Rond 16.15 uur werden diverse brandweerploegen opgeroepen maar er was geen sprake van een lekkage.

Hoe lang de afsluiting nog gaat duren is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (28-3-2017 om 22:52)
De Sluiskiltunnel was niet dicht, maar de weg naar de brug was versperd aan de Westzijde @Han Willeboordse. De brug staat toch zo'n 8 uur per etmaal open, dus het gemis was miniem, want men kon de tunnel of de sluizen in Terneuzen nemen als men er daar door geraakt met alle werken !
Kees (28-3-2017 om 22:02)
Ik kan het op de foto's niet zien, maar ik vraag me af of die container aan de voorzijde wel vast zat.
Ronald (28-3-2017 om 20:37)
Die chauffeur is nog redelijk goed weggekomen, voor hetzelfde geld was de cabine geplet en de chauffeur dus ook.. Hoe is het mogelijk dat zo'n balk waar de container aan vast zit zomaar afbreekt, constructiefoutje ? Die heeft waarschijnlijk de schrik van zijn leven opgelopen, veel sterkte !
Jan de kenner (28-3-2017 om 18:27)
Een draco chassis (Friesland) waarvan dr twitlcok armen gewoon afbreken. Kwaliteit ??? Niet normaal en levens gevaarlijk. De 30ft armen zijn gewoon los van het chassis, gelukkig tegen de 30ft aansluiting geschoven. Anders dwars door je cabine. De lading mag dan meestal niet heel veel wegen, de container is van zichzelf al vrij zwaar.
Han Willeboordse (28-3-2017 om 17:57)
Sluiskiltunnel dicht! Westerschelde tunnel dicht. Kan het nog erger?
Cookie-instellingen beheren