Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen N61 geborgen, weg weer vrij

Toegevoegd: 28-03-2017, 20.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De brug Sluiskil is vanavond lange tijd afgesloten geweest omdat op de Hoofdweg (N61) de lading van een vrachtwagen was losgeschoten.


Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur. Een container waarop een tank met stikstof stond schoot tijdens het remmen van de combinatie los en schoof naar voren tegen de cabine aan. Uit voorzorg werd de brandweer opgeroepen maar er was geen sprake van een lekkage.

Voor de berging zijn twee telekranen ingezet die de lading op een andere trailer hebben gezet. Rond 20.45 uur was de klus geklaard en kon de weg weer worden vrijgegeven. De brandweer stond tijdens de berging stand-by.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren