Weerbericht:
Helder, morgen zonnig en overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ravage na inbraak supermarkt Sluiskil

Toegevoegd: 29-03-2017, 10.57 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Inbrekers hebben vannacht een ravage aangericht bij Spar-supermarkt Martens aan het Kerkplein in Sluiskil.


Volgens de eigenaar is binnen veel schade aangericht. Zo zijn deuren, een ruit en rolluiken vernield. Ook zou er van alles zijn meegenomen.

Voor het team van de supermarkt is de inbraak extra zuur. De winkel was namelijk pas heropend na een verbouwing.  "Twee weken zo hard met iedereen gewerkt voor een prachtige nieuwe winkel... Zoveel beschadigd nu...", zo schrijft men op Facebook.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marijke (29-3-2017 om 19:37)
Echt schandalig dit verdienen ze zeker niet hopen dat ze gepakt worden en laat ze maar voor de kosten opdraaien, want hier zit niemand op te wachten,zijn allemaal hard werkende mensen.En ja een taakstraf gaat echt niet werken.
j prince (29-3-2017 om 12:48)
wat een laffaards om in deze winkel in te breken ,net terug open en nu dit dat verdienen de eigenaren niet. een ding pak dit TUIG aan en niet te kinder achtig maar met een beetje taakstraf staan ze volgende week weer voor de deur. nederland op zijn smalst