Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsinval in woning Schoolweg Terneuzen

Toegevoegd: 29-03-2017, 22.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagavond onderzoek gedaan in een woning aan de Schoolweg in Terneuzen. Er zijn drugs en een grote partij (nep) merkkleding en schoeisel aangetroffen.


De politieactie is rond half acht begonnen. Het flexteam (voorheen de regionale ondersteuningsgroep), de recherche, en een speurhond van de landelijke eenheid hebben de woning doorzocht. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de actie onder andere te maken met drugs.

Na de doorzoeking zijn er autoladingen aan (nep) merkkleding en schoeisel afgevoerd. Er zijn twee verdachten aangehouden. Meerdere aanhoudingen en invallen sluit de politie niet uit.

Het onderzoek werd rond half elf afgerond. De politie laat weten morgen met meer informatie naar buiten te komen over deze zaak.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren