Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand restaurant Axel aangestoken

Toegevoegd: 30-03-2017, 10.25 uur
De brand vannacht in Axel.
De brand vannacht in Axel.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Het voormalige restaurant Zomerlust in Axel is vannacht afgebrand. Volgens Omroep Zeeland is de brand aangestoken na een inbraak in het gebouw. Het restaurant stond sinds december leeg en zou binnenkort worden gesloopt om plaats te maken voor villa's.


De brandweer heeft geconstateerd dat er is ingebroken in het voormalige restaurant aldus de Omroep. Tijdens het blussen werd duidelijk dat er meerdere brandhaarden waren. Daaruit leidt de brandweer af dat de brand is aangestoken.

De brand in het restaurant aan de Boslaan werd rond 03.30 uur ontdekt. De brandweer raadde mensen in de buurt aan om ramen en deuren dicht te houden tegen de rook. Het gebouw is geheel uitgebrand. Om 06:24 uur werd het sein brandmeester gegeven. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren