Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Hardleerse bestuurder tot stoppen gedwongen

Toegevoegd: 02-04-2017, 22.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft vanmiddag een automobilist twee keer met zijn Mini van de weg gehaald. De bestuurder is uiteindelijk aangehouden.


De man haalde op de A58 ter hoogte van Kruiningen een onopvallende videoauto van de politie rechts in en ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor richting Bergen op Zoom. Volgens de verkeerspolitie werden er hoge snelheden gehaald en vele voertuigen over de vluchtstrook rechts ingehaald.

De bestuurder is aan de kant gezet en de agenten wilden zijn rijbewijs innemen voor de overtredingen. Na onderzoek bleek dat het rijbewijs van de man gisteren al was ingevorderd. De man kreeg een proces-verbaal.

Nog voordat de agenten vertrokken bleek de Mini al te zijn doorgereden. De bestuurder werd vervolgens op de A4 ter hoogte van Steenbergen weer gezien. Hier heeft de politie met drie voertuigen de man tot stoppen gedwongen en vervolgens aangehouden. Er zal voor de tweede keer proces-verbaal worden opgeaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (3-4-2017 om 21:00)
Proces verbaal. Proces verbaal. Nog een keer proces verbaal. Wat klopt er hier niet?
helena (3-4-2017 om 12:31)
auto in beslag nemen en t rijbewijs ook. en niet meer terug geven nooit niet meer dit soort mensen zijn gevaarlijk.
Bella (3-4-2017 om 10:43)
Rijbewijs vernietigen en auto verbeurt verklaren! Volgende keer rijdt hij iemand dood!
Marcel (3-4-2017 om 10:30)
Met zo iemand kan je niet anders dan zijn auto in beslag nemen want alleen het rijbewijs dat blijkt niet te helpen
michelle (3-4-2017 om 06:38)
Er is maar één oplossing: auto naar de sloop!
jan (3-4-2017 om 00:46)
Krijgt die bestuurder ooit een rijbewijs terug ?? En mag die ooit nog op de weg in een auto rijden ? Welke rechter zal zich hier aan branden ??
Cookie-instellingen beheren