Politie neemt auto in beslag Postweg Poortvliet

Toegevoegd: 03-04-2017, 16.07 uur

De auto werd in beslag genomen en naar het politiebureau gebracht.
De auto werd in beslag genomen en naar het politiebureau gebracht.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - De politie heeft zondagmiddag in Poortvliet een auto in beslag genomen. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Volgens de politie waren al meerdere meldingen binnengekomen van bezorgde inwoners uit Sint-Maartensdijk die de grijze Citroën Xsara "zeer hard" en "onverantwoord" door het dorp hadden zien rijden. Zondag werd de auto rijdend aangetroffen op de Postweg in Poortvliet.

Voor het niet bezitten van een geldig rijbewijs maakte de politie proces-verbaal op. De Citroën werd in beslag genomen en voor technisch onderzoek overgebracht naar een politiebureau.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (3-4-2017 om 16:49)
ik meende dat de politie er was om de burger bevolking te beschermen, maar nu kan je er ook al APK keuren begrijp ik uit het verhaal. Bumper;