Rookontwikkeling vrachtwagen A58 Kapelle

Toegevoegd: 03-04-2017, 19.47 uur

Er was sprake van enige rookontwikkeling.
Er was sprake van enige rookontwikkeling.
1
© Foto: Wesley Rijnhout
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 is vanavond bij Kapelle enige tijd dicht geweest nadat bij een vrachtwagen rookontwikkeling was waargenomen.

De melding van de vrachtwagenbrand kwam rond 17.45 uur binnen. Er werden verschillende brandweerwagens opgeroepen maar de situatie viel erg mee. Er zou mogelijk sprake zijn geweest van vastgelopen remmen, met rookontwikkeling tot gevolg.

Rond 18.10 uur werd de snelweg weer opengesteld. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter de quaak (4-4-2017 om 09:57)
Deze was geladen met gasflessen zag ik. Goede actie van de chauffeur en brandweer. Iedereen kan wel klagen, tot je er voorbij raast met je auto en de boel uit elkaar knalt. Ieder Voordeel dan klagen ze niet meer.
Wee (3-4-2017 om 21:40)
We hebben daar in Zeeland toch een uitdrukking voor. Er word van een scheet een donderslag gemaakt.
Bumper; (3-4-2017 om 20:57)
Dan waren ze er net op tijd bij want remmen die blijven hangen betekend met die rook ontwikkeling automatisch dat de zaak in de brand gaat , volgende stap is dat de banden uit elkaar knallen en ook in de fik gaan, en daaruit volgt weer dat heel de zaak vlam vat. Chauffeur is dan ook niet bepaald oplettend geweest, nog meer speeltjes inbouwen ! Bumper;