Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Huizen ontruimd na woningbrand Tholen

Toegevoegd: 04-04-2017, 00.21 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Na een woningbrand aan de Burgemeester van Vrijberghestraat in Tholen zijn maandagavond enkele huizen ontruimd.


De brand werd rond 22.25 uur ontdekt. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Rond 23.00 uur was er geen gevaar meer voor uitbreiding. Twintig minuten later werd het sein 'brand meester' gegeven.

De bewoner van het pand waar de brand uitbrak wist zich op tijd in veiligheid te brengen. Eén van de naastgelegen panden heeft rookschade opgelopen maar de omwonenden zouden wel allemaal thuis kunnen slapen. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren