Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Hond gebeten bij Ritthem, politie zoekt bazin

Toegevoegd: 04-04-2017, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De politie is op zoek naar de eigenaresse van een hond die vorige week maandag op het strandje bij Ritthem een andere hond heeft gebeten.


Het bijtincident vond tussen 13.00 en 14.00 uur plaats. De vrouw liep over de dijk die grenst aan het strandje. Eén van haar honden, een bruine Pitbull-achtige hond met een witte kop, kwam ineens naar het strand gerend en beet daar de Border Collie van een man uit Middelburg in het oor.

De terriër probeerde de Border Collie onder water te trekken, maar dat werd voorkomen door tussenkomst van de man en de vrouw. De bazin van de Pitbull-achtige hond is het water ingegaan en heeft de twee honden uit elkaar gehaald. De baas van de Border Collie is hierop vertrokken met zijn hond. Hij zag nog dat de terriër de vrouw in haar hand beet en dat de vrouw haar hond ongeveer in de houdgreep moest leggen om hem aangelijnd te krijgen.

Eenmaal thuis ontdekte de man dat de Border Collie ook een bijtwond had opgelopen. De man is zelf al op zoek gegaan naar de betreffende vrouw, maar heeft haar niet meer kunnen vinden. Hij heeft het voorval gemeld bij de politie in de hoop dat de vrouw zich meldt.

Van de vrouw is alleen bekend dat ze blond haar en een gezet postuur had. De vrouw had ook nog een zwart-witte Border Collie bij zich. Bent u, of kent u, deze blonde mevrouw in combinatie met de twee honden? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren