Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto uitgebrand na botsing vrachtwagen

Toegevoegd: 04-04-2017, 13.36 uur - Update: 04-04-2017, 16.41 uur
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Op de Rondweg Terhole (N290) tussen Terhole en Hulst is dinsdag een personenauto uitgebrand na een botsing met een vrachtwagen.


De aanrijding vond even voor het middaguur plaats ter hoogte van het fietspad bij de Hontenissestraat. Volgens de politie lette de bestuurder van de personenauto even niet op en belandde deze hierdoor op de verkeerde weghelft. De auto botste tegen een stootrand van de vrachtwagen en tolde op de weg.

Naderende medeweggebruikers konden op tijd stoppen. Zij hebben de automobilist uit het voertuig gehaald. Hierna vloog de auto in brand. De brandweer van Hulst werd ingezet om te blussen maar de vlammen grepen flink om zich heen en het voertuig zal dan ook als verloren moeten worden beschouwd. De vrachtwagen liep ook schade op.

Volgens de politie is de inzittende van de auto onderzocht maar had deze vermoedelijk slechts lichte verwondingen. Met behulp van hydraulisch gereedschap heeft de brandweer na het blussen de kofferbak van het voertuig geopend.

Vanwege de aanrijding was de weg ter plekke enige tijd volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (4-4-2017 om 22:00)
Lette even niet op. Dat is een eufemisme voor "was met de telefoon bezig".
Cookie-instellingen beheren