Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Auto's in beslag genomen na ramkraak Belgiƫ

Toegevoegd: 05-04-2017, 13.34 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De politie heeft woensdag in het Zeeuws-Vlaamse Sas van Gent drie auto’s in beslag genomen in het kader van een onderzoek naar één of meerdere ramkraken in België.


De voertuigen, twee personenauto’s en een bestelbusje, stonden geparkeerd op het terrein van de gemeentelijke begraafplaats aan de Schapersweg, op zo’n 175 meter van de landsgrens. Volgens de politie zouden de voertuigen mogelijk betrokken zijn geweest bij de diefstal van kleding.

Met de voertuigen zelf was ook het één en ander niet in orde. Zo was de Nissan X-Trail aan de achterzijde niet voorzien van een kentekenplaat. De Peugeot 206 had voor en achter een ander kenteken.

De kentekens aan de voorzijde van de auto’s zijn volgens de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer in België geschrapt. Dit gebeurt standaard wanneer voertuigen als gestolen worden opgegeven en door de politie worden geseind. Het kenteken aan de achterzijde van de Peugeot 206 was niet geschrapt.

Op het terrein is met behulp van een diensthond gezocht en hierbij is ook nog een voorwerp in beslag genomen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen meegenomen voor nader onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren