Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Bazin bijtende hond Ritthem meldt zich

Toegevoegd: 06-04-2017, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De bazin van de hond die vorige week maandag op het strandje bij Ritthem een andere hond zou hebben gebeten heeft zich gemeld bij de politie.


Een hond van de vrouw zou geprobeerd hebben een Border Collie onder water te trekken. Bij thuiskomst bleek het dier ook gebeten te zijn. De politie deed daarom dinsdag een oproep aan de vrouw om zich te melden.

De eigenaresse heeft zich gisteren bij de politie gemeld op het politiebureau in Vlissingen. Ze gaf aan erg geschrokken te zijn van het verhaal zoals dat door de politie naar buiten was gebracht en door de media was opgepikt.

"Volgens de Vlissingse was het voorval anders verlopen. Zij wilde graag contact met de andere hondenbezitter om onderling de schade te regelen. Hun contactgegevens zijn daarom inmiddels uitgewisseld", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (12-4-2017 om 09:16)
wordt lekker stom gelul hier, over muilkorf en zo, als je een hond zo,n ding op doet kweek je juist agressie bij een hond,ik zou zeggen doen jullie een muilkorf op,en oordeel niet over iemand die je niet kent.
Jeremy (8-4-2017 om 17:02)
@zz, totale onzin die u verkoopt, de mens fokt al vele vele eeuwen honden voor het kenmerkt dat ze goed kunnen vechten of bewaken, sommige zelfs om ruiters en hun paarden aan te vallen. diverse rassen zijn specifiek op geweld en lompe kracht gefokt, sommigen zelfs volgens u liefkozend vernoemd naar de pit gevechten waar men lekker geld aan verdiend omdat de zogenaamde liefhebbende fokkers en eigenaren van die rassen graag zien dat ze elkaar verscheuren ? dat worden dan ineens brave schoothondjes? en dan geeft u de mensen de schuld dat ze die honden of hele rassen verpest hebben ? precies mijn punt dus. en u neemt het nog op voor dat gestoorde volk ook ? u weet duidelijk niet eens waar u over praat of wat een hond is. neem aub een goudvis.
Tonnie (6-4-2017 om 23:00)
Het verbaast me dat mensen zo stellig beweren dat als een hond bijt het aan het baasje of vrouwtje ligt. Zal best wel eens zijn, maar die "liefhebbers" zien over het hoofd dat een hond toch echt zijn eigen karakter heeft. Daaro maar tot op zekere hoogteoo
truuske (6-4-2017 om 19:51)
was de muilkorf in deze niet verplicht? of nu alsnog verplicht stellen omdat het dier gebeten heeft
Jan (6-4-2017 om 19:40)
Laten we het wel even zeggen ,iedere hond bijt de ene wat sneller dan de andere ,het is geen excuus maar ik zelf wil ook geen hond waar ik een sleutel bij krijgt om hem op te winden en niet iedereen is geschikt voor een hond die scherp staat . Maar de meningen zullen altijd wel verdeeld zijn en blijven over deze onderwerpen .
kees (6-4-2017 om 18:03)
De hond in beslag nemen en voor een goed tehuis zorgen. Reden? Zij kan er duidelijk niet mee omgaan. De hond heeft niet geluisterd naar zijn bazin.
Cookie-instellingen beheren