Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker ongeluk Deltaweg had gedronken

Toegevoegd: 06-04-2017, 10.51 uur
Het busje van de man belandde op zijn kop.
Het busje van de man belandde op zijn kop.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KATS - De veroorzaker van het ongeluk woensdagavond op de Deltaweg (N256) bij Kats had mogelijk te veel alcohol gedronken. Hij sloeg na de aanrijding op de vlucht maar kon worden achterhaald.


Omstreeks 17.20 uur kwamen in de buurt van de Zandkreeksluis een bestelbus van een bouwbedrijf en een personenauto uit Luxemburg met elkaar in botsing. Het busje kwam op zijn kop tot stilstand. Toen de politie ter plekke kwam, meldden omstanders dat de veroorzaker vermoedelijk te veel alcohol had gedronken en was weggerend richting de Katseveerweg.

Een politie-eenheid zocht naar de gevluchte man en trof hem aan op deze B-weg. Uit een ademtest bleek dat de 44-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland inderdaad te veel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en naar medewerkers van de ambulancedienst gebracht, die nog bij het ongeval stonden.

De bestuurder is voor medische behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar heeft een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (6-4-2017 om 16:12)
Je kunt wel alles verbieden maar het blijft menselijke fouten dat drinken of wiet of drugs achter stuur.. Er zijn altijd mensen die het toch doen en van 1 of 2 biertjes gebeurt er niks het zijn de mensen die met 1 krat op gaan rijden of 5 blowtjes oproken en dan rijden. Het beste is gewoon de schade zelf laten betalen door de veroorzaker en geen verzekering de schade laten betalen.. Als je zelf 50.000 euro moet betalen doe je het NOOOOIT meer
Dick (6-4-2017 om 12:34)
Lekker personeel heb je dan , als ze op het werk alcoholische dranken gebruiken. Moet toch een goede reclame zijn voor dat bedrijf. En dan ook nog weglopen na een ongeval te veroorzaken.
Anoniem (6-4-2017 om 12:18)
Wanneer leren mensen nu eens dat alcohol in t verkeer gewoon niet kan? Ik snap dat echt niet. Dan ben je een gevaar op de weg! Ik drink zelf graag een glaasje maar zal nooit rijden als ik heb gedronken.
michelle (6-4-2017 om 11:54)
Teveel gedronken! Helemaal niet moet de regel zijn!
Bumper; (6-4-2017 om 11:15)
rijbewijs voor altijd intrekken is de enige oplossing, als die struisvogels in Den Haag dat nu eens voor elkaar krijgen lost het veel leed op. En bij rijden zonder geldig rijbewijs 5 jaar achter de tralies op eigen kosten AOW intrekken of indien niet van toepassing 5 jaar korten in de toekomst. Bumper;
Cookie-instellingen beheren