Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker ongeluk Deltaweg had gedronken

Toegevoegd: 06-04-2017, 10.51 uur
Het busje van de man belandde op zijn kop.
Het busje van de man belandde op zijn kop.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KATS - De veroorzaker van het ongeluk woensdagavond op de Deltaweg (N256) bij Kats had mogelijk te veel alcohol gedronken. Hij sloeg na de aanrijding op de vlucht maar kon worden achterhaald.


Omstreeks 17.20 uur kwamen in de buurt van de Zandkreeksluis een bestelbus van een bouwbedrijf en een personenauto uit Luxemburg met elkaar in botsing. Het busje kwam op zijn kop tot stilstand. Toen de politie ter plekke kwam, meldden omstanders dat de veroorzaker vermoedelijk te veel alcohol had gedronken en was weggerend richting de Katseveerweg.

Een politie-eenheid zocht naar de gevluchte man en trof hem aan op deze B-weg. Uit een ademtest bleek dat de 44-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland inderdaad te veel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en naar medewerkers van de ambulancedienst gebracht, die nog bij het ongeval stonden.

De bestuurder is voor medische behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar heeft een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (22-4-2017 om 16:14)
Zo lang de bedrijven toelaten dat er in de keet 2 bakken bier klaarstaan na het werk,zal dit wel meer blijven voorkomen
michelle (6-4-2017 om 18:49)
@P van D. U zwakt het af: 1 of 2 biertjes etc. 0% is 0% wanneer dit duidelijk wordt en in de wet wordt vastgelegd zijn deze discussies niet meer nodig!
Franky (6-4-2017 om 18:25)
Het probleem ligt em ook in het feit dat werkgevers blijkbaar toestaan dat er na het werk nog even een borrel gedronken mag worden. Of dit hier het geval is geweest is gissen, maar het gebeurd wel ontzettend veel. En dan wegrennen na een ongeval, wat was hij denkende??? Buitenom het feit dat het ontzettend laf is, gepakt worden doe je toch wel. Geef em ook maar art. 7 WvW, verlaten plaats ongeval.
Marja (6-4-2017 om 18:11)
Er is maar 1 woord voor zulke drankcriminelen...vuile lafaard om hem te peren hopelijk voorgoed rijbewijs kwijt plus enorme boete en schadevergoeding voor de slachtoffers...weet je in ieder geval waar je elke dag voor werkt
kees (6-4-2017 om 18:01)
En ik denk dat zijn baas er ook niet om kan lachen. Waarschijnlijk al teveel gedronken onder werktijd. Anders kan je in die tijd nooit zoveel op hebben. En de auto van de baas in de prak en dus niet verzekerd, want die betaalt niets aan zijn baas. Dus ontslag en alle kosten laten betalen. En rijbewijs afnemen zeker na een ongeval.
Jeroen (6-4-2017 om 16:58)
Hoeveel doden en gewonden moeten er nog vallen door mensen met drank op achter het stuur? Rijden met drank en/of drugs gaan niet samen! Drank en drugs zijn trouwens helemaal nergens goed voor, het verdooft en vervormt alleen de werkelijkheid zodat je je even "prettig" voelt en het veroorzaakt blijvende schade aan je zenuwstelsel en organen, zodat je je uiteindelijk alleen maar slechter gaat voelen.
Cookie-instellingen beheren