Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 38 km

Vrouw aangehouden voor poging beroving

Toegevoegd: 06-04-2017, 15.46 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In haar woning in Goes heeft de politie woensdagmiddag een vrouw aangehouden voor een poging tot straatroof die op zaterdag 4 maart werd gepleegd.


Een 71-jarige vrouw uit Yerseke liep toen rond 14.45 uur over de Gasthuisstraat. Een vrouw probeerde de tas van de vrouw te roven. Een man, die naast het slachtoffer liep, wist echter de tas terug te pakken. Hierdoor viel de vrouwelijke dader op de grond. Ze stond direct op en liep zonder buit weg.

De vrouw deed enkele dagen na de poging tot beroving aangifte en hierop startte de politie een onderzoek. Dit leidde woensdagmiddag naar de verdachte, een 36-jarige inwoonster van Goes. De vrouw werd op last van de Officier van Justitie buiten heterdaad aangehouden. Ze is naar het politiebureau in Goes gebracht.

Woensdagmiddag is de vrouw verhoord. Na overleg met de Officier van Justitie werd bepaald dat de zaak met betrekking tot de poging tot beroving voorwaardelijk geseponeerd wordt, omdat de vrouw in een verwarde toestand was op het moment dat het voorval plaatsvond. Wel is overeengekomen dat het hulpverleningstraject waar de vrouw al in zit, geïntensiveerd gaat worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dré (6-4-2017 om 22:42)
Pappen en Nathouden is het devies van onze ordebewakers. Tot je zelf iets doet wat niet mag , dan kleden ze je helemaal uit. Het zal mij niet gebeuren. Ik roep er niemand bij. Ik dop mijn eigen peultjes wel. Verward of niet.....na mijn behandeling nog heel lang niet aanspreekbaar. Fuck the system.
michelle (6-4-2017 om 19:37)
Wanneer je er niet meer uit kan komen zijn deze personen op het moment van de daad "verward"?
Bram (6-4-2017 om 18:51)
Das makkelijk ik ben een beetje in de war oooo mevrouw geeft niks we seponeren het wel Daarom zijn er tegenwoordig zoveel berovingen op ouderen meestal nog gewelddadig ook maar justitie geeft je een tik op je vingers en je mag naar huis Moet niet gekker worden
Cookie-instellingen beheren