Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Veroordeling voor onder water betasten meisje

Toegevoegd: 07-04-2017, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 69-jarige P. H. uit Den Haag die ervan werd verdacht een 8-jarig meisje in het water van het zwembad van een camping ontuchtig te hebben betast, is daarvoor vrijdag in Middelburg veroordeeld tot zou 329 dagen cel (waarvan 180 dagen voorwaardelijk), plus het betalen van 800 euro schadevergoeding. Het vonnis was conform de eis.


De ontuchtige handelingen vonden plaats op 24 juli vorig jaar, toen H. met zijn vrouw en drie kleinkinderen op de camping in Baarland verbleef. Volgens het meisje had H. haar zeker zes keer onder water betast. Toen de campingbeheerder het gebeurde ter ore kwam en actie ondernam, moest H. de camping verlaten.

Ondanks dat H. met klem ontkende oordeelde de rechtbank dat H. zich wel degelijk aan het meisje had vergrepen. De rechtbank baseerde zich daarbij onder meer op de diverse verklaringen en de camerabeelden. H. is al eerder voor een zedendelict veroordeeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erika (8-4-2017 om 21:38)
viespeuk! Maar zo zijn er meer..... gaan gewoon in hoger beroep, hangen het zielige mannetje uit, "passen hun verhaal aan" en worden vrijgesproken.
sonja (8-4-2017 om 13:30)
30 uur taakstraf en dus al eerder ontucht gepleegd>, zijn ze hier nou helemaal gek geworden! Deze vent lacht zich rot, is waarschijnlijk gepensioneerd, dus wat geeft hij om een taakstraf. Gewoon de bak in. Zou mijn kinderen (Kleinkinderen) maar uit de buurt van zo'n opa houden, viezerik!.
Ronson (7-4-2017 om 20:59)
dat de die ouwe viespeuk niet het zwembad uit hebben geslagen. hopelijk is die dan voor de zomer opgesloten en is het voorlopig een heel klein beetje veiliger voor kinderen.
Cookie-instellingen beheren