Luidruchtige inbreker aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 08-04-2017, 15.12 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 24-jarige Middelburger is vannacht in Vlissingen aangehouden nadat hij had geprobeerd in te breken in een woning.

De bewoners van het pand aan de Margrietenlaan werden rond 05.30 uur gewekt door harde klappen die gevolgd werden door glasgerinkel. Nadat ze beseften dat er werd ingebroken belden ze de politie. Agenten troffen de verdachte aan de achterzijde van de woning aan. Hij werd direct aangehouden op verdenking van poging tot inbraak.

Een politiehond is ingezet om eventuele mededaders op te sporen maar er werd verder niemand aangetroffen. De verdachte is voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750