Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Politie zoekt getuigen ongeval Middelburg

Toegevoegd: 12-04-2017, 09.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding gistermiddag rond 12.50 uur op de Koningsbrug in Middelburg.


Een 28-jarige man fietste over de Koningsbrug toen een automobilist hem inhaalde en vervolgens de Houtkaai op reed. De 28-jarige man werd door de inhaalmanoeuvre van de automobilist tegen de trottoirband aangedrukt en kon nog net voorkomen dat hij viel. Zijn kleding en fiets raakten wel beschadigd door het voorval.

Toen de fietser kenbaar maakte dat er wat was voorgevallen, keek de automobilist hem wel aan, maar reed vervolgens toch gewoon door de Houtkaai op. De fietser kon de volgende omschrijving van de auto en de bestuurder geven: de auto betrof een sedan-model Citroen in de kleur zwart.

De bestuurder was een man van rond de 50 jaar met witte haren. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (12-4-2017 om 16:59)
Ja-Ja. Het betreft hier een fietsstraat. Fietsers hebben in alle gevallen voorrang en mogen niet ingehaald worden. Staat duidelijk aangegeven. Helaas zijn er van die verschrikkelijke driftkikkers die zo snel mogelijk naar huis willen en zich niet houden aan de regels. Er wordt ook nog steeds te hard gereden op de kaai terwijl het een 30 gebied is.
Ja-Ja (12-4-2017 om 10:15)
Natuurlijk moet de automobilist beter uit kijken en stoppen. Maar waarom hebben de wijsneuzen van de gemeente die weg en kruising zo veranderd.Ook fietsstrook is weg.[Zie oude beelden op Google earth. Eerst was het breder en belijning op de weg,wat veel duidelijker was. Zeker voor mindere weg gebruikers. Nu laten ze fietsers en het ander verkeer het maar uit zoeken. Aan de wijsneuzen,elke verandering is geen verbetering.Zo ook de Boulevard in Vlissingen. Maar ja ,je moet wat doen voor je geld.
Cookie-instellingen beheren