Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Aanhouding voor vernieling auto na verkeersruzie

Toegevoegd: 12-04-2017, 13.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - De politie heeft vanmorgen een 37-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden voor vernieling van een auto na een verkeersruzie in Middelburg.


Op 19 maart jl. ontstond er aan de Althoornweg een verkeersruzie waarbij de verdachte betrokken was. Hierbij is een auto beschadigd geraakt. De verdachte was door de politie uitgenodigd op het bureau voor het afleggen van een verklaring maar is niet komen opdagen.

De politie kreeg vervolgens de opdracht van de Officier van Justitie om de man buiten heterdaad aan te houden. Hiervoor zijn agenten een woning aan de Zeewijksingel in Oost-Souburg binnen gevallen. De voordeur is hierbij geforceerd. De verdachte bleek hier niet aanwezig te zijn.

Later bleek de man in een woning aan de Waalstraat in Middelburg aanwezig te zijn. Hier is hij aangehouden en naar Torentijd gebracht waar later een verklaring van hem wordt afgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren