Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode man en vrouw door geweld omgekomen

Toegevoegd: 13-04-2017, 10.29 uur - Update: 13-04-2017, 14.53 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - In Koudekerke heeft de politie donderdagochtend een dode man en vrouw aangetroffen. Zij zijn door geweld om het leven gekomen.


De slachtoffers zijn volgens politiewoordvoerder Alwin Don rond 09.10 uur gevonden bij de Verlengde Dishoekseweg in Dishoek. Een voorbijganger zag een auto in de bossen staan, vond dit verdacht en belde de politie. Vervolgens werden de twee lichamen gevonden.

De zaak is rond 10.30 uur naar buiten gebracht. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Ook is nog niet duidelijk wanneer de twee precies zijn overleden. De politie is een groot onderzoek gestart. De politiehelikopter is opgeroepen om te helpen bij het onderzoek. De omgeving is afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (13-4-2017 om 15:11)
Wat verschrikkelijk. Wat zal zich hier afgespeeld hebben? Je denkt dat dat soort zaken vooral in de Randstad voorkomen, maar het komt zo wel heel erg dichtbij.
t Is vreselijk (13-4-2017 om 13:03)
In Dishoek dus, niet in Koudekerke.. Maar vreselijk, wat zal hier nu weer achter zitten.. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Hopelijk worden de daders snel gepakt..
Cookie-instellingen beheren