Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek misdrijf Koudekerke in volle gang

Toegevoegd: 13-04-2017, 14.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - Het politieonderzoek in het bos langs de Verlengde Dishoekseweg bij Koudekerke is op dit moment in volle gang. Rechercheurs in witte pakken doen onderzoek.


De twee slachtoffers, een man en een vrouw, werden donderdagmorgen rond 09.10 uur gevonden door een wandelaar. Over de identiteit van de slachtoffers wil de politie nog niets zeggen. Zij zijn door geweld om het leven gekomen.

Bij de bosjes is een geparkeerde auto aangetroffen. De politie wil niet zeggen of de lichamen in of buiten de auto lagen. Volgens de politiewoordvoerder kan het onderzoek bij Dishoek nog wel enkele uren duren. Vanuit de lucht zijn door een politiehelikopter foto's gemaakt van de plaats van het misdrijf. Het gebied is afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren