Slachtoffers Koudekerke echtpaar uit Middelburg

Toegevoegd: 14-04-2017, 12.58 uur

De politie in Koudekerke
De politie in Koudekerke
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De politie vermoedt dat de slachtoffers, die donderdagmorgen aan de Verlengde Dishoekseweg dood zijn aangetroffen, een echtpaar uit Middelburg is. Die identiteiten zullen waarschijnlijk zaterdag definitief kunnen worden vastgesteld. Maar de onderzoeksresultaten laten zien dat het vermoedelijk gaat om een 43-jarige man en 39-jarige vrouw uit Middelburg.

Forensische medewerkers zijn tot vrijdagmorgen rond 02.30 uur bezig geweest met een sporenonderzoek. Rond 22.30 uur zijn de lichamen geborgen en naar een mortuarium gebracht. Zaterdag worden nog secties verricht en vindt de verdere identificatie plaats. Vermoedelijk kunnen daarna de definitieve identiteiten van de slachtoffers worden vastgesteld.

Agenten zijn donderdagmorgen onmiddellijk na de vondst van de slachtoffers naar het vermoedelijke adres van de minderjarige kinderen in Middelburg gegaan. Hierbij troffen ze drie meerderjarige kinderen en twee minderjarige kinderen van 13 en bijna 3 jaar aan. De kinderen zijn opgevangen. De jeugdhulpverleningsinstanties, zoals de Raad voor de Kinderbescherming en Intervence zijn gewaarschuwd om de zorg en opvang te organiseren. In de loop van donderdag is door de kinderrechter de voorlopige voogdij voor de minderjarige kinderen geregeld. Familierechercheurs en een medewerker van Intervence ondersteunen de kinderen in deze moeilijke tijd.

Naast de opvang van de kinderen hebben agenten met de Rechter-Commissaris donderdag onderzoek gedaan in de woning van de slachtoffers aan de Tamariskenlaan. Dit onderzoek werd verricht in het lopende rechercheonderzoek. Naast het definitief vaststellen van de identiteit van de slachtoffers, onderzoekt de politie ook de toedracht van dit incident.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (14-4-2017 om 17:18)
Wat een ramp, kids overgeleverd aan de jeugdzorg geloof maar nooit dat die hulp krijgen plukken ze gewoon uitelkaar net als na het overleiden van mijn dochter verschrikkelijk zeg
Nina (14-4-2017 om 16:00)
Wat verschrikkelijk voor de kinderen, je kunt je er gewoon niks bij voorstellen
Matthieu Jobse (14-4-2017 om 15:40)
Toen ik vanochtend de krant opensloeg heb ik het gelezen. Ik was erg geschokt. En ik was woest voor m'n gevoel op de daders. Tegenwoordig wordt het helaas steeds gekker en heb ik het idee dat het aantal ondeugende mensen flink aan het toenemen is. Waarom moet dit nou ieder jaar wel ergens gebeuren? Erg schandalig. Het lijkt me bovendien vreselijk voor hun kinderen. Erg jammer dat er weer verdriet is in het spel, en nog eens onnodig ook. Eigenlijk zou het zo moeten zijn dat de wet hiervoor veranderd moet worden en elke moordenaar die gepakt wordt de doodstraf zou moeten krijgen zodat de goede mensen overblijven in de hoop dat het aantal moordpogingen drastisch gaat dalen de komende jaren, want hier wordt niemand vrolijk van!
Janspommerans (14-4-2017 om 13:42)
Intriest voor die kinderen.
t Is vreselijk (14-4-2017 om 13:09)
Wat erg voor deze kinderen! Fijn dat ze goed worden opgevangen en begeleid. Hopelijk worden de daders snel gevonden!