Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij brand kinderboerderij

Toegevoegd: 14-04-2017, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - In een stal van de kinderboerderij in Terneuzen heeft vrijdagmiddag korte tijd brand gewoed. Vier personen zijn behandeld door ambulancepersoneel vanwege het inademen van rook. Alle personen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.


De brandweer rukte rond 15.30 uur met twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker uit voor de brand aan de Evertsenlaan. Na een kwartier kon het sein brandmeester worden gegeven en de stal worden geventileerd.

De brand woedde in de stal waar de lammetjes en konijnen staan. Mogelijk is de brand ontstaan door een warmte lamp waardoor het stro is gaan branden. Twee lammetjes zijn in kritieke toestand meegenomen door de dierenambulance. De lammetjes waren vanmorgen geboren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren