Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man vastgebonden bij overval in woning

Toegevoegd: 15-04-2017, 08.20 uur - Update: 15-04-2017, 10.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Een alleenstaande oudere man is vanmorgen vroeg in zijn woning in Oud-Vossemeer overvallen en vastgebonden.


Twee onbekende daders drongen rond 05.00 uur de woning binnen aan de Molenstraat. Het slachtoffer verklaarde dat er opeens twee mannen naast zijn bed stonden. De daders bonden het slachtoffer vast op een stoel en doorzochten zijn woning. Daarna zijn ze weer vertrokken. De man raakte niet gewond.

Naast diverse politievoertuigen is er ook een politiehond ingezet. De technische recherche heeft onderzoek gedaan in de woning. De overvallers zijn er met een geringe buit, alleen wat persoonlijke spullen, vandoor gegaan.

Het geschrokken slachtoffer wist zich niet veel van de daders te herinneren. Wel had hij gezien dat het blanke mannen waren die hij niet kende. Ze hadden zwarte kleren aan en spraken goed Nederlands. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (16-4-2017 om 13:36)
Vreselijk. Zelfs hier zijn we nu blijkbaar niet meer veilig. Zo'n gebeurtenis heeft een enorme impact op een slachtoffer wat nog jarenlang ernstige gevolgen kan hebben. Als deze daders gepakt worden mag ik hopen dat alle ellende die ze deze man aangedaan hebben zwaar meegewogen zal worden en niet voornamelijk het feit dat ze weinig van waarde mee hebben kunnen nemen.
Cookie-instellingen beheren