Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 103 km

Brommobiel botst tegen hek Terneuzen

Toegevoegd: 16-04-2017, 19.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een bestuurder van een brommobiel is zondagavond in Terneuzen van de weg geraakt en tegen een hek tot stilstand gekomen.


Het ongeval vond rond 18.20 uur plaats op de Kennedylaan ter hoogte van de Stationsweg. Voor het ongeval is een ambulance ter plaatse geweest die de bestuurder naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over de oorzaak van de aanrijding is verder niks bekend.

De brommobiel is weggesleept door Auto Berging Terneuzen. De schade aan het hek is tijdelijk hersteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda (17-4-2017 om 19:55)
Het is heel erg jammer dat dit gebeurd maar de opleiding voor een rijbewijs word steeds strenger en moeilijker. Het word tijd dat ook de bestuurders van een brommobiel een auto rijbewijs halen. Ze zijn een gevaar voor andere weg gebruikers.
wim (17-4-2017 om 07:10)
Ik zelf rijd ook in een brommobiel die goed is om mee te rijden ik vermoed dat de bestuurder iets heeft gekregen waardoor dit is gebeurd
Cookie-instellingen beheren