Slachtoffers Koudekerke inderdaad echtpaar

Toegevoegd: 17-04-2017, 11.52 uur

Onderzoek op de plaats delict in Koudekerke.
Onderzoek op de plaats delict in Koudekerke.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De man en de vrouw die donderdag dood werden aangetroffen in Koudekerke zijn inderdaad de 43-jarige man en zijn 39-jarige vrouw uit Middelburg. De twee zijn door schoten uit een vuurwapen om het leven gekomen. 

De politie sprak eerder al een vermoeden over de identiteit van de twee uit, maar heeft die maandagochtend definitief bevestigd. De slachtoffers zouden elkaar vermoedelijk woensdag al hebben ontmoet bij de Verlengde Dishoekseweg in Dishoek. Wat er nadien precies is gebeurd, is niet duidelijk. Donderdagochtend werd de auto van de twee aangetroffen. Vervolgens werden ook de twee lichamen gevonden.

Volgens de politie is op de vindplaats een pistool gevonden. Er wordt uitgegaan van een aanleiding in de relationele sfeer.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (18-4-2017 om 13:30)
Misschien, Ja-Ja, wil justitie eerst alles uitgezocht hebben, voordat ze met details naar buiten komt. Misschien wil ze een eventuele dader achterover trekken..?? Soms is het beter tijdens een moordonderzoek niets naar buiten te brengen...
Ja-Ja (17-4-2017 om 13:17)
Is het nou moord op beide slachtoffers?Zoals er eerst gezegd werd. Dus moord door een ander persoon. Of is het moord en zelfmoord? Lekker geheimzinnig doen ,justitie.