Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage bij botsing tankstation Terneuzen

Toegevoegd: 17-04-2017, 12.04 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een automobilist heeft maandagochtend in Terneuzen een flinke ravage aangericht nadat hij tegen een tankstation was gebotst.


De man reed even voor 09.00 uur op de Guido Gezellestraat tegen de witte personenauto van een automobiliste. Vervolgens reed hij richting het Texaco-tankstation en ramde hier met zijn Mazda RX-8 de gevel van de tankshop. De pui raakte ontzet en een deel van de inventaris van de winkel raakte beschadigd.

Volgens de politie raakte er voor zover bekend niemand gewond. De automobilist is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij wordt verdacht van het overtreden van artikel 5 van de Wegenverkeerswet: oftewel het vertonen van gevaarlijk rijgedrag.

De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Dit is inmiddels afgerond. De schade aan het tankstation wordt op dit moment hersteld maar mensen kunnen wel gewoon tanken.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MO (17-4-2017 om 22:00)
Daar hoop ik toch van bespaard te blijven ......
Terneuzenaar (17-4-2017 om 16:57)
Misschien is het een idee om anti ramkraak te plaatsen voor kwaadwillenden?
jaap (17-4-2017 om 13:33)
Met 2 camera's er recht boven moeten er toch wel spectaculairdere beelden zijn.
helena (17-4-2017 om 13:10)
wat een ravage wat een puinhoop de schrik van je leven als er zo 1 binnen komt vliegen en de boel vernield die gast moeten ze maar eens goed aan de tand voelen onder invloed van het 1 of het ander misschien? en dan ook nog eens een andere auto flink raken waar moet dit toch naar toe alle betrokkenen veel sterkte toe gewenst.
Cookie-instellingen beheren