Drie gewonden bij ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 17-04-2017, 14.35 uur - Update: 17-04-2017, 14.43 uur

Eén betrokkene reed onder invloed van alcohol.
Eén betrokkene reed onder invloed van alcohol.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij het verkeersongeval in de nacht van zaterdag op zondag in Terneuzen raakten in totaal drie mensen gewond. Eén van de betrokkenen bleek bovendien onder invloed te hebben gereden.

Het ongeluk gebeurde rond 01.35 uur op de Huissenspolderweg, vlakbij de Margarethaweg. Volgens de politie botsten twee voertuigen frontaal op elkaar. Eén persoon werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht maar deze bleek later alleen een bloedneus te hebben gehad.

De persoon die onder invloed had gereden is een 34-jarige man uit Zaamslag. Hij blies op straat een A-indicatie en van hem is een bloedproef afgenomen om te bepalen hoeveel hij precies op had. De man en een eveneens 34-jarige bijrijder uit Vogelwaarde die bij hem in de auto zat zijn ook naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De beide voertuigen zijn getakeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
achiel (17-4-2017 om 15:54)
En de enige aktie die de politie onderneemt is waarschijnlijk weer een hele maand daar staan flitsen verstopt in de bosjes. Meer alcoholcontroles!
Zegge (17-4-2017 om 15:31)
en de overlast van de drankjunks gaat maar door.
A.Wisse (17-4-2017 om 15:08)
Geeft niks; drank kun je overal vrij halen en wij zijn een vrij land volgens Mark Rufte. Is goed voor de sleep-, schadeherstel- en autobedrijven. Oh, niet te vergeten de gezondheidszorg. Wat maakt het uit??? De halve economie draait er op dus ome Mark hoeft niks te doen, dat doet 'ie dan ook.