Getuigen aanrijding met kind gezocht

Toegevoegd: 18-04-2017, 11.35 uur - Update: 18-04-2017, 11.52 uur

Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeluk waarbij op vrijdag 7 april in Sint-Annaland een kind gewond raakte.

Het slachtoffertje viel rond 16.30 uur tijdens het spelen in een speeltuin aan de Schoolstraat uit een speeltoestel. Hij raakte even bewusteloos en een vriendje ging hulp halen. Toen hij even later terugkwam, lag het gewonde kind opeens een meter of vijf verder op straat.

Volgens het slachtoffertje is hij aangereden door een auto, maar vooralsnog zijn er geen getuigen van de aanrijding bekend. Het kind is naar de huisartsenpraktijk aan de Voorstraat gebracht. Een ambulance werd gebeld en die bracht het kind naar een ziekenhuis. De jongen liep onder meer een hersenschudding en letsel in zijn rug op.

De ouders van het slachtoffertje hebben zich dit weekeinde op het bureau gemeld. De politie probeert de zaak opgehelderd te krijgen en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750