Politie onderzoekt reeks benzinediefstallen

Toegevoegd: 18-04-2017, 14.02 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - De politie onderzoekt een reeks diefstallen en pogingen tot diefstal van brandstof uit geparkeerde auto's. De diefstallen vonden plaats in Axel.

De politie kreeg maandag diverse meldingen binnen vanuit de omgeving van de Stationsstraat en de Nieuwendijk. Ter plekke bleken bij zeker tien auto's de brandstofklepjes te zijn geopend of zelfs geforceerd.

De agenten hebben zoveel mogelijk autobezitters geïnformeerd en gevraagd om aangifte te doen. Zeker vijf personen hebben reeds aangifte gedaan. De politie roept de anderen benadeelden dit ook te doen.

Het onderzoek loopt nog.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josje (19-4-2017 om 13:17)
Bekend verhaal ja! Mijn auto is eens aardig gestript, vingerafdrukken waren duidelijk zichtbaar. Ik mocht aangifte doen via de website. Te lui om eens verder onderzoek te komen doen. Want ja de prioriteiten liggen ergens anders!
Mies. (18-4-2017 om 18:04)
In Axel gebeurt het en het komt meteen op hvzeeland. Het gebeurt bij 8 auto's in Terneuzen waarbij zelfs de benzineleidingen op meerdere plaatsen zijn doorgeknipt en de politie heeft niet eens tijd voor je aangifte en vervolgens wanneer je een afspraak hebt gemaakt komen ze niet eens opdagen de volgende dag!!