Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine kettingbotsing A58 Kruiningen

Toegevoegd: 18-04-2017, 18.46 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een kleine kettingbotsing op de A58 zijn vanavond ter hoogte van Kruiningen twee personenauto's en een bestelbus beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. De auto's botsten op elkaar bij de afslag naar Kruiningen / Yerseke. Er werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf De Moor heeft alle drie de auto's geborgen. Vanwege de aanrijding moest het verkeer over één rijstrook worden geleid. De politie zorgde er samen met Rijkswaterstaat voor dat er verkeer kon passeren. Er ontstond desondanks een file van zo'n drie kilometer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (19-4-2017 om 19:20)
Vind het niet gek men komt met 130 aanscheuren en vlak voor de afrit voor je neus tussen proppen en op de rem trappen, en met zijn alles massaal zuinige auto,s aanschaffen , maar op die manier gaat de mist in, door zulke onverstands en grotendeels van de weggebruikersgedraagt zich zo, en vinden het normaal,
Ruud (19-4-2017 om 09:35)
Wat ik een opvallend/slechte zaak vond is- ruim voor de tunnel alles goed aangegeven en bij het uitkomen van de tunnel (net voor de bult) stonden de matrixborden - einde alle verboden - en daarna pas was de aanrijding zodat er weer harder en op twee rijstroken gerden werd, hierbij viel me op dat de hulpverleners in een extre gevaarlijke situatie stonden.
vlissingse (19-4-2017 om 00:21)
Afstand bewaren is ook een vak apart!
Cookie-instellingen beheren