Arrestatie na fietsendiefstal centrum Goes

Toegevoegd: 19-04-2017, 17.46 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdag op de Wijngaardstraat in Goes een 20-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van fietsdiefstal.

De politie ontving woensdag 12 april een aangifte van de diefstal van een elektrische fiets vanaf het Kolveniershof. De diefstal was op een camera vastgelegd waardoor een goed signalement van de dader bekend was.

Agenten zagen vandaag een man lopen die voldeed aan het signalement. Met toestemming van het Openbaar Ministerie is de verdachte buiten heterdaad aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. De gestolen fiets is overigens nog niet teruggevonden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
importzeeuw (19-4-2017 om 19:17)
Het zou zo fijn zijn als het daadwerkelijk zin had. De politie doet zijn best maar de daders lopen zo weer buiten.
kees (19-4-2017 om 18:33)
Elektrische fietsen zijn zeker een geliefd doelwit gezien de prijzen van 1500 euro die ze er soms voor vragen als je kwaliteit wil en grotere afstanden vol gas wil rijden. ook elektrische racefietsen zijn prijzig. Vooral de fietsen die 45km per uur halen of sneller zijn erg duur. Gelukkig treed de politie streng op als er bewijslast is. Vroeger was dat heel anders. Mijn moeder haar fiets was gestolen en ze deed aangifte en toen zei de politie medewerker: ach mevrouw dan pakt u er toch gewoon een bij het station, dat doet iedereen en er staan er genoeg. Maar dat is 30 jaar geleden.