Weerbericht:
Hier en daar zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dit weekeinde controle recreatieverkeer N57

Toegevoegd: 19-04-2017, 23.10 uur
Door: Roland de Jong

BRIELLE - De politie gaat vrijdag en zaterdag recreatieverkeer controleren dat vanaf Zuid-Holland over de N57 richting Zeeland gaat. Volgens de politie is het doel van de controle het bevorderen van de verkeersveiligheid en zo ernstige ongevallen te voorkomen.

“Als de vakantietijd aanbreekt gaan veel mensen met caravans en aanhangwagens de weg op. Vaak heeft de aanhanger of caravan lang in de stalling gestaan en is niet of onvoldoende gecontroleerd voor vertrek. Daarom gaan we samen met de ANWB de technische staat van caravans en aanhangwagens controleren. Ook zal de belading onder de loep worden genomen. Overbelading is namelijk een veel voorkomende oorzaak van verkeersongevallen”, zo legt de politie uit.

De controle wordt georganiseerd door de Zeehavenpolitie van de eenheid Rotterdam. De collega’s van Team Verkeer leveren assistentie. Volgens de politie zal de politie bij het begin van de zomervakantie ook een dergelijke transportcontrole houden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (20-4-2017 om 16:59)
Nog zachter rijden. Gaan al die lui 60 rijden i.p.v. 80 vreselijk. En maakt het wat uit VW de ongelukken . NEE. . Zo krijg je ongelukken door dat men 60 rijdt i.p.v. 80 die lui moeten ze bekeuren een gevaar voor de verkeers veiligheid. En v.w.b. nachtrecreatie je moet eens kijken bij het transferium enz. Knots grote campers maar een overnachting betalen ho maar. Geef ze een flinke boete mensen . Of bonk heel hard op de raam, werkt prima.
sonja (20-4-2017 om 14:48)
Wordt tijd, van de week bijna aangereden door hardrijdende Duitser, die doen alsof ze thuis zijn. Nachtrecreatie al weken in het Nollebos in Vlissingen! Zelf betalen we overal voor!!