Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beslagleggingen bij controle Brouwersdam

Toegevoegd: 20-04-2017, 09.57 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam (N57) tussen Scharendijke en Ouddorp is woensdag een grote verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn twee boetes uitgedeeld. Ook is op acht voertuigen beslag gelegd.

’s Middags controleerde de politie in de buurt van Ouddorp samen met de douane en de Belastingdienst in totaal 51 voertuigen. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven: één voor een te gladde achterband en één voor een defecte uitlaat.

Een bestuurder die nog een boete van 438 open had staan heeft deze ter plekke voldaan. . In totaal werd er bijna 18.000 euro aan achterstallige belastingen bij bestuurders geïnd. Op de auto’s van acht anderen die nog vorderingen open hadden staan werd beslag gelegd. Zij krijgen acht weken de tijd om alsnog te betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750