Wegpiraat drukt politieauto bijna van de weg

Toegevoegd: 20-04-2017, 11.11 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagavond op de A58 bij Goes een man aangehouden die even daarvoor een onopvallende politieauto had afgesneden. Ook had hij geprobeerd de auto van de weg te drukken.

Een surveillerende agent reed rond 17.10 uur op de snelweg ter hoogte van Kapelle. De diender was een verkeerssurveillance aan het uit voeren en reed in de richting van Goes. Op een gegeven moment naderde een auto die via een deel van de berm en de rijbaan probeerde de politieauto links in te halen.

De surveillanceauto werd hierbij bijna van de weg afgedrukt. Het voertuig van de verdachte belandde voor de auto van de diender en remde vervolgens af. De agent moest stevig remmen om een botsing te voorkomen. De agent gaf de bestuurder vervolgens een stopteken.

De verdachte is aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd op basis van zijn gevaarlijke en agressieve rijgedrag. De man heeft ook een vordering gehad voor een onderzoek naar zijn rijvaardigheid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (20-4-2017 om 13:25)
Ik mag het misschien niet zeggen, maar 'gelukkig' dat een politieman zoiets ook eens meemaakt. Dit soort crimineel gedrag komt steeds meer voor op de weg. Wat mij betreft dit soort lui levenslang rijbewijs innemen, dan pakt hij de fiets maar of openbaar vervoer.
Dick (20-4-2017 om 12:34)
Als dat die eikel met zijn snelle zwarte vw golf tdi is. Deze nooit meer zijn rijbewijs terug geven. Er zijn er wel meer die dit op deze wijze als bezigheid zien. Alsnijden en er voor vol in de remmen gaan. En links inhalen en afsnijden.
Janspommerans (20-4-2017 om 12:25)
Wat een uil!! Zulke gevaarlijke types maar helemaal geen rijbewijs meer teruggeven.
importzeeuw (20-4-2017 om 12:12)
Die had geen betere kunnen uitzoeken om dit uit te halen. Deze keer deed hij het bij de verkeerde. Prachtig! Hopelijk gaat de boete zeer doen!
Rick (20-4-2017 om 11:47)
Gerechtigheid voor dat soort smeerlappen!! Ze komen er jammer genoeg veel te vaak mee weg. Ik had zijn verbijstering graag willen meemaken......