Wegpiraat drukt politieauto bijna van de weg

Toegevoegd: 20-04-2017, 11.11 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft woensdagavond op de A58 bij Goes een man aangehouden die even daarvoor een onopvallende politieauto had afgesneden. Ook had hij geprobeerd de auto van de weg te drukken.

Een surveillerende agent reed rond 17.10 uur op de snelweg ter hoogte van Kapelle. De diender was een verkeerssurveillance aan het uit voeren en reed in de richting van Goes. Op een gegeven moment naderde een auto die via een deel van de berm en de rijbaan probeerde de politieauto links in te halen.

De surveillanceauto werd hierbij bijna van de weg afgedrukt. Het voertuig van de verdachte belandde voor de auto van de diender en remde vervolgens af. De agent moest stevig remmen om een botsing te voorkomen. De agent gaf de bestuurder vervolgens een stopteken.

De verdachte is aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd op basis van zijn gevaarlijke en agressieve rijgedrag. De man heeft ook een vordering gehad voor een onderzoek naar zijn rijvaardigheid.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RFM (24-4-2017 om 10:01)
Poging tot zwaar lichamelijk letsel en materiële schade teweeg te brengen zou ik zeggen. Waarom zou je in godsnaam iemand inhalen om daarna te gaan remmen, doe dat dan voor je inhaalt. Misschien gelijk maar een psychologisch onderzoek, zomaar willekeurig mensen potentieel in een ongeluk betrekken zonder dat de verkeerssituatie daar aanleiding toe gaf klinkt als een gevaarlijke gek.
Leszek (21-4-2017 om 17:48)
Eindelijk een wegpiraat minder op de weg niet normaal hoe bepaalde mensen hun rijbewijs hebben kunnen behalen ik zeg nooit meer terug dat rijbewijs en een prent waar hij de komende 10 jaar aan betalen moet
Patatje (20-4-2017 om 23:57)
Links inhalen? Volgens mij is dat de bedoeling in dit land...Het wordt pas asociaal en gevaarlijk als je RECHTS gaat inhalen....
Peet (20-4-2017 om 15:32)
Mijn dag is goed! Wat een academicus is dit! Nooit meer in een auto laten rijden . Financieel leegschudden als een perenboom die op omvallen staat!
Roeland (20-4-2017 om 14:41)
dat lijkt mij een poging tot doodslag, maar zelfs wegpiraten die de politie van de weg proberen te rijden worden beschermd en weinig ten laste gelegd. zelfs hun eigen personeel willen ze niet meer beschermen, deprimerend hoe de rechtstaat teloor is gegaan. kom die onnodige linksrijder trouwens niet gewoon aan de kant of zo ?
zeeuw (20-4-2017 om 14:02)
Ik ben het nooit eens met de Turken maar nu wel: voor dat soort dingen de dood straf in voeren.