Pinpasdief Kamperland meldt zich bij politie

Toegevoegd: 20-04-2017, 14.09 uur

Een 31-jarige man uit Den Haag heeft zich gemeld als verdachte.
Een 31-jarige man uit Den Haag heeft zich gemeld als verdachte.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De man die begin dit jaar in Kamperland een pinpas buitmaakte en vervolgens werd vastgelegd op bewakingsbeelden heeft zich bij de politie gemeld.

De man werd gefilmd nadat op dinsdag 24 januari tussen 23.00 en 23.00 uur een woning aan de Knotwilgendreef was bezocht door een insluiper. Uit een handtas werd een portemonnee gehaald en met een pinpas uit die portefeuille werd uren later een pintransactie gedaan. Dat gebeurde bij een geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in het dorp. 

De politie verspreidde vorige week via Opsporing Verzocht een foto van de man, gemaakt door de bewakingscamera bij de pinautomaat. Na de uitzending kwamen ook 7 tips binnen. Hierbij werden ook de namen van mogelijke verdachten genoemd. Naar aanleiding van de tv-uitzending heeft zich echter ook een 31-jarige man uit Den Haag gemeld. Hij heeft een bekennende verklaring afgelegd en is ingesloten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
h.v.d.d. (20-4-2017 om 19:02)
Die man moet wel een heeeeeel zware straf krijgen want ik zette mijn auto neer om de weg te vragen en eer ik terug was werd er al een bekeuring uitgeschreven van 60 euro en dat kon niet meer veranderd worden maar ik vermoed dat deze man wel een mildere straf krijgt gezien zijn uiterlijk
mikel (20-4-2017 om 17:19)
en alweer opsporingverzocht kan de politie niets zelf meer
peter de quaak (20-4-2017 om 16:34)
Goed staat morgen weer op straat. Zal hem een zorg zijn dus op naar de volgende kraak. Maar waar het OM en Justitie wel goed in is? Dat is om de eerlijke burgers te straffen. Daar blinken ze gewoon in uit. Boete fout parkeren, boete stoepkrijten kinderen, boete vuilnisbak te vroeg buiten etc. Geld prevaleert boven maatschappelijk belang in Nederland. Dat is oh zo fout. Ik wil echt politie en justitie niet afkraken maar met de ervaring die ik heb met inbrekers is dat ik zwaarder gestraft was. Alleen de schade al. En nee je mag niet boos worden op de dader anders krijg je daar een aanklacht voor. Dit is een bananenrepubliek.
JR (20-4-2017 om 16:29)
Wat ik me af vraag, hoe kun je pinnen zonder pincode? of was het ee poging ?
Jacky (20-4-2017 om 15:48)
Verrassend dat dergelijke personen een geweten hebben! En het sprak deze keer!
zeeuw (20-4-2017 om 15:32)
En weg met dat balkje! Geen privacy en zeer zwaar straffen!