Boete voor afvalverbranding Lewedorp

Toegevoegd: 20-04-2017, 15.25 uur

De persoon die het brandje stichtte krijgt een boete van 460 euro.
De persoon die het brandje stichtte krijgt een boete van 460 euro.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De politie heeft vandaag iemand beboet die in de polder bij Lewedorp een stapel afval aan het verbranden was.

Agenten zagen in de buurt van de Oude Kraaijertsedijk een flinke rookpluim welke ook te zien was vanaf de snelweg. Volgens de politie stond er onder meer geïmpregneerd hout in brand. De politie heeft de persoon die het brandje had gesticht gesommeerd om de verbranding te staken.

Met twee brandblussers en een tuinslang is het vuur gedoofd. De persoon heeft van de politie een boete van 460 euro gekregen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (20-4-2017 om 16:57)
met dezelfde moeite breng je het naar de millieustraat! geverfd en geimpregneerd hout is verboden op te stoken, ook in je openhaard of allesbrander.
f (20-4-2017 om 15:38)
Sow 460euro, wat hebben ze daar in Kapelle laatst moeten aftikken, anderhalf miljoen?? Mij lijkt t alsof iemand speciaal de moeite heeft genomen om het in de polder te verbranden zodat zijn omwonenden er geen last van zouden hebben.. Ik zou willen dat al mijn buren met open haard of allesbrander dat ook zouden doen...NL op zn smalst hoor, pffff! mvg,f