Boete voor afvalverbranding Lewedorp

Toegevoegd: 20-04-2017, 15.25 uur

De persoon die het brandje stichtte krijgt een boete van 460 euro.
De persoon die het brandje stichtte krijgt een boete van 460 euro.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De politie heeft vandaag iemand beboet die in de polder bij Lewedorp een stapel afval aan het verbranden was.

Agenten zagen in de buurt van de Oude Kraaijertsedijk een flinke rookpluim welke ook te zien was vanaf de snelweg. Volgens de politie stond er onder meer geïmpregneerd hout in brand. De politie heeft de persoon die het brandje had gesticht gesommeerd om de verbranding te staken.

Met twee brandblussers en een tuinslang is het vuur gedoofd. De persoon heeft van de politie een boete van 460 euro gekregen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
opa (28-6-2017 om 18:31)
Volgende keer gewoon mee stoken met de reguliere verbranding van snoeiafval waar hij een vergunning voor hebt. Brengen naar de milieustraat kost veel geld als je daar als bedrijf komt. En duurt lang met een tractor en wagen. Buiten dat niemand had er hier last van
Patatje (20-4-2017 om 23:52)
Als die boer slimmer was geweest had ie de fik erin gestoken en weggelopen. Daarna gewoon ontkennen dat het van jou is! Had hem 460 euro gescheeld!!! Ik vind het trouwens een debiel bedrag voor zoiets.... Voor winkeldiefstal krijg je minder!!! Zelfs bellen in de auto is goedkoper! (even voor de duidelijkheid, met beide zaken hou ik me niet bezig)
Tom Helgers (20-4-2017 om 20:25)
Prima actie! Je kunt het immers gratis wegbrengen bij de milieustraat! Dat er ook andere criminaliteit is uiteraard, maar de politie moet gewoon aanpakken wat ze tegenkomen en daar hoort dit ook bij. Als iedereen dit soort afval zelf gaat verbranden houden we het op deze aardbol nog minder lang uit...
kees (20-4-2017 om 19:05)
Als ik die boer was zou ik bewaren en meestoken met een berg snoei afval. Dan mag het ineens wel
di Ventri (20-4-2017 om 17:58)
sommige polderbewoners leven nog als in een vorige eeuw en denken dat alles maar kan.
peter de quaak (20-4-2017 om 17:02)
Net nog geschreven. Wat is erger, pinpas diefstal in Kamperland en morgen vrij rond lopen of een fikkie steken? Nou dit dus. Eerlijke burgers zijn altijd de dupe en waarom? Omdat iedereen die netjes is betaald, geld op levert en er meer eerlijke burgers zijn dan criminelen,. Dus de doelgroep en het vangnet is veel groter. Simpel. En zolang iedereen gewoon boetes betaald en niet te veel lelijk doet gaan ze bij de overheid iedere dag een stapje verder. Vervolgen wat er te vervolgen valt, beboete wat er beboet kan worden. Dus beste mensen massaal de criminaliteit in want het is lonend blijkt maar weer uit de feiten van vandaag.