Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Personen vast in lift watertoren Goes

Toegevoegd: 20-04-2017, 20.02 uur - Update: 20-04-2017, 20.25 uur
De brandweer heeft de personen bevrijd.
De brandweer heeft de personen bevrijd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is donderdagmiddag uitgerukt nadat een groepje personen vast was komen te zitten in de lift bij de watertoren in Goes.

De brandweer werd rond 16.55 uur opgeroepen naar de toren aan de 's-Gravenpolderseweg. Het groepje zat toen al enige tijd in de stilgevallen lift. Binnen een uur kon men de lift weer verlaten. Het is niet de eerste keer dat er iemand vastzit in de Goese watertoren. Op 20 januari gebeurde dit ook al en vorig jaar was het raak op 29 november.

In Middelburg was vrijdagochtend overigens ook al een melding van een liftopsluiting. Toen ging het om een inzet bij een gebouw aan de Churchilllaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750