A58 dicht na kettingbotsing bij Arnemuiden

Toegevoegd: 21-04-2017, 01.10 uur - Update: 21-04-2017, 02.08 uur

Foto 29 van 30

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (21-4-2017 om 18:30)
Ik kwam er voorbij net nadat het ongeluk gebeurd was. Flink geschrokken en veel geluk gehad voor mij en de bestuurder van de gecrashte auto. Ik zag in een flits de auto op de linker rijbaan staan zonder licht en reed zelf gelukkig rechts op de rijbaan. Het was niet te vermeiden dat er iemand op zou klappen op de linker baan.
Frank (21-4-2017 om 16:36)
Ik heb na het lezen van jullie berichten nogmaals de beelden van mijn dasboardcam bekeken en het was inderdaad geen politie maar geel dus waarschijnlijk ambulance auto. Hun zwaailichten trekken je ogen en aandacht en daar verwacht je dan de actie. We waren gelukkig al flink afgeremd maar het wrak stond enkele honderden meters voor de zwaailichten op de linker baan. Dit was de auto van het eerste ongeval! Wij hebben een engeltje op onze schouder gehad (en ik heb duidelijk een voldoende snel reactie vermogen). Degene die scheef achter mij reed, heeft denk ik niet eens gezien dat er een wrak lag (auto donker van kleur en geen verlichting) en heeft zich aan mijn stuurcorrectie geërgerd. Hij kwam mij en de zwaailichten gasgevend voorbij.
Lezer (21-4-2017 om 14:04)
@Frank Ik was vlak na het ongeluk ter plaatse, toen was er nog geen politie. Op het moment dat de eerste hulpdiensten (politie) kwamen, zijn er verder geen ongelukken meer gebeurd dus dat is echt onzin. Verder complimenten aan de hulpverleners voor hun snelle hulp!! Je ziet hier weer het belang van matrixborden.
Zeeuwse showride (21-4-2017 om 11:28)
@Peter de Quaak, zo vaak staan ze daar toch niet te flitsen? Nog nooit wat gehad en ik rij daar gewoon 125km/u. Daar vaak druk? Kom op we wonen in Zeeland.... het is hier nooit druk. Daarbij waarom 110km/u op je teller rijden? Meeste auto's wijken af dus rij je in het echt langzamer als je gewoon Vmax op de teller rijdt is er niks aan de hand
Kees (21-4-2017 om 10:48)
@Frank: de politie denkt eerst aan haar eigen veiligheid. Met één auto kun je geen hele weg afsluiten. Het zegt vooral iets over die automobilisten die onaangepaste snelheid door blijven rijden, op het moment dat ze blauwe zwaailichten zien. Dan weet je dat er wat aan de hand is, en dan weet je dat er wat op de weg kan liggen. Van glas tot complete auto's of gewonde mensen.
Rufus (21-4-2017 om 09:31)
Ik kwam wat later aanrijden vanuit Roosendaal en kon gelukkig wel via de omleidingsroute richting Vlissingen. Ook de omleidingsroute was erg slecht aangegeven. Ik kon de politie (denk ik) nog maar net ontwijken en moest hard in de remmen om niet op mijn voorganger op de afslag in te rijden.