www.hvzeeland.nl

Gewonde bij ernstig ongeluk Noordwelle

Toegevoegd: 21-04-2017, 12.07 uur - Update: 21-04-2017, 15.52 uur

Gewonde bij ernstig ongeluk Noordwelle
Door: Manfred Berrevoets

NOORDWELLE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Recreatieverdeelweg (N652) bij Noordwelle is vanmorgen een man ernstig gewond geraakt. Een ander liep lichtere verwondingen op.

Het eenzijdige ongeval vond rond 10.45 uur plaats tussen Burgh-Haamstede en Noordwelle. De bestuurder van een bestelbus verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig, kwam naast de weg terecht om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen. De bestuurder van de bestelbus reed richting Renesse.

In de auto zaten een 18-jarige inwoner uit Renesse en een 21-jarige man uit Drunen. De Zeeuw is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Hij mocht het ziekenhuis na onderzoek weer verlaten. De man uit Drunen is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Volgens de politie was hij aanspreekbaar maar meer details over zijn letsel zijn niet bekend.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en maakt een proces-verbaal op.